Первомайськ відзначив 339-ий день народження (Первомайск Инфо)

19 Вересня Первомайськ відзначив 339-ту річницю з дня заснування. Традиційно, вечірня частина святкувань розпочалася з параду пар, які цього дня вступили до шлюбу. А учні та студенти Первомайська перетворили футбольний газон на масштабний танцювальний майданчик.


Захід був би не можливий без почестей адресованих захисникам України, задіяним в антитерористичній операції. Пам’ять полеглих на полі бою земляків вшанували хвилиною мовчання.
Під час урочистостей батькам загиблого бійця передано орден за мужність ІІІ ступеню, яким Романа Слободенюка нагороджено посмертно. Солдати з Первомайська, які полягли в боротьбі з тероризмом, отримали звання «Почесний громадянин міста»
Цього дня зі сцени лунало багато привітань на адресу Первомайська від жителів та гостей міста. За особливі заслуги вручено подарунки та дипломи. А в фіналі святкувань на головній сцені цього дня з’явився зі своїми хітами співак Олег Вінник.
Видовищним святом і сюрпризом від народного депутата Аркадія Корнацького запам’ятається 339 день народження міста для шістьох талановитих дітей та танцювального колективу «Калейдоскоп». Всі вони отримали подарунки за високі досягнення в обраних видах занять, а саме: спорті, вокальному та хореографічному мистецтвах.
Дует Шкляровський Владислав та Абдуліна Карина, Аліса Шклярова, Головчанська Софія, Солтасюк Владислав та Слюсаренко Катерина отримали мобільні телефони. Ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп» під керівництвом Світлани Роменської отримав фінансову підтримку. Гроші танцювальний колектив витратить на пошиття концертних костюмів. Такі подарунки демонструють значимість вкладених зусиль та спонукають до подальших досягнень, говорять нагороджені.

Loading

.