Секрети жінки, яка привносить свято в буденне життя. Ірина Шудра

Місіс Посмішка – так мені хочеться назвати цю вродливу, стильну жінку з чаруючою посмішкою. Коли ми закінчили нашу розмову, у мене на очах були сльози. Чому? Просто, я отримала за цю годину спілкування стільки неймовірного позитиву, щирості, доброзичливості! А це ж в наш час такий дефіцит, друзі… Отже, для читачів Рervomaisk.info – ділиться секретами святкова ведуча – Ірина Шудра!

Іро, я навіть не хочу казати пані Ірино, а звертаюсь просто Іро. Як вам вдається зберігати таку яскравість, фейєричність, нести людям такий вихор емоцій з року в рік, не повторюючись і не втомлюючись –  відновлюватися і оновлюватися?

Тут все просто: я люблю життя, люблю своє рідне місто, люблю людей! Знаєте, я ж завжди працювала на 2 х роботах і ще шила, в’язала, вишивала… Ніколи не була без діла) Бо ж діти росли! Втомлювалась, спала по 3 години, ночами шила…а ще треба було розтопити плиту, наносити води, попрати в ручну підгузки, приготувати з нічогось –  щось!  Але я впоралась, бо ж була молода і завзята. Дякую Батькам, генетиці, активному способу життя:  виглядала завжди привабливо). А зараз, то взагалі просто: є вже свій стиль і розуміння, як приховати свої недоліки і показати переваги.

 Чи бувають все-таки хвилини втоми, сумнівів, невдоволення?

Так, я ж звичайна людина … Переймаюсь, хвилююсь, сумніваюсь, думаю: ось тут потрібно було б сказати чи зробити по іншому … Але є в мене така риса характеру – висловлювати свою точку зору. Не можу змовчати, коли треба відстояти справедливість. Коли мені сумно, я можу дозволити собі побайдикувати). Зробити манікюр, підфарбуватися, послухати музику, затанцювати ) Я взагалі людина легка! Люблю подрожувати: зміна картинки –  і є відпочинок. Дякую долі, друзі у мене по всій Україні. Щастить мені на хороших людей!

 Що вас надихає на творчість, на нові ідеї, нові образи? Сценарії пишете самі чи запозичуєте з Інтернету?

Раніше я купувала різні книжки,  щось придумувала. Зараз все простіше. В мережі є будь-яка інформація. До того ж, я не припиняю навчатися: відвідую майстеркласи, вебінари, дивлюсь прямі ефіри. А надихають мене, звісно ж, мої замовники! Є серед них такі, де я проводила свята вже більше 5 разів. А є одна компанія, моя улюблена, де ми вже збились з рахунку! І ось, коли ти вкотре ідеш працювати до таких людей, ось тут починається мозковий штурм! А коли тебе проводжають бурхливими оплесками, а іноді і стоячи, то мурахи по шкірі і відчуття щастя!!! Я проживаю кожне свято разом ювілярами і гостями. І до кожного свята у мене індивідуальний підхід.

Як досягається оця ваша гармонія з собою і світом, яка відчувається у вашій посмішці, манері спілкування?  Адже світ навколо нас недосконалий: суспільство хворіє на вірус ворожнечі, країна ніяк не вийде з глухих кутів..

Просто люблю людей, свою роботу, і хочу наш світ зробити добрішим. Переконана, що це можливо! Я завжди посміхаюсь … Ви часто бачите людей які посміхаються ? Переважно, маленькі діти … А в мене є рецепт. Світ – це дзеркало, і якщо ми посміхаємося, світ посміхається нам у відповідь!

Ще одна порада: завжди кажу «дякую» в магазині, в маршрутці: посміхаюсь і кажу дякую! Мені не складно, а людям приємно) Не хизуюся добрими справами, просто роблю і не чекаю нічого взамін, я знаю, що це зарахується і воздасться.

Не підіймаю тему політики, віросповідання і вакцинації … Про це знають мої друзі і рідні.  От, дивіться: разом ми сила, але у кожного з нас є власна думка і потрібно поважати  право кожного мати свою думку.

 Мабуть треба налагодити якийсь особливий темп життя, щоб все встигати?

Тут взагалі все просто!  29 років (!) я відпрацювала на підприємстві, і так сталося, що мені запропонували іншу посаду,  і я не погодилася. Звільнилася.  Хвилювалася, як я буду жити … Тепер трохи стишую ходу … Діти дорослі. Син в Німеччині. Донька навчається в Києві. А я займаюся собою!  Вранці можу хвилин 5 просто дивитися в небо, воно кожного дня особливе! Потім кава, зарядка … для обличчя). 3 рази в тиждень спортзал. Обов’язково всі заходи  планую на місяць наперед. Тому все встигаю!

Що вам подобається в людях і що ви не приймаєте.

Я просто сприймаю людей такими, які вони є! Завжди щось знаходжу хороше в Людині, це дуже допомагає. Ціную щирість, доброту, працьовитість, люблю розумних людей. Дуже багато моїх знайомих є успішними, я ними пишаюсь. І знаю, як це непросто. І мені так щастить на хороших Людей! Не люблю зверхність, не люблю інтриги, брехню.

Де ви вчилися такому професійному виконанню своїх ролей. Адже тут потрібна і акторська майстерність, і ораторське мистецтво, і знання психології. Це ваш фах за освітою чи результат роботи над собою?

Закінчила Київський Національний університет технології та дизайну. Працювала і навчалась одночасно. Було складно, але зараз пригадую все це з посмішкою. Я технолог конструктор одягу, тобто тєхнарь. А проведення свят – то більше хобі. Почалося все з того, що завжди щось придумувала на дні народження друзям. Потім провела свято. Почали запрошувати. З часом і з досвідом прийшло усвідомлення, що я дуже добре відчуваю людей,  розумію,  хто сьогодні буде зірка свята, а кого просто не потрібно зачіпати.

Задоволені, як правило, і зірки, і ті хто просто спостерігав за дійством. Нікого не ставлю в незручне становище. Намагаюсь, щоб всім було комфортно. Люблю фінал свята, коли підходять гості і кажуть, дякуємо!

А буває, що через твою зайнятість  переносять свято на іншу дату! То взагалі, вау!

 Якою мовою переважно ведете свята?

Раніше вела виключно російською, такий був вибір замовників. Тепер більшість замовників бажають, щоб звучала українська мова. Тож підбираю відповідно і пісні, і розваги, і обрядові моменти. Багато доводиться читати, працювати над собю.

 Чия підримка для вас важлива і кому важлива ваша підтримка?

Мене підтримають мої Діти. Завжди вірить в мене і вважає, що я дуже красива і розумна, моя Матуся. Друзі, які мені вже рідні тому, що дружим більше 25 – 30 років.  А я завжди поруч і простягну руку допомоги обов’язково тому, хто потребує моєї допомоги .

 Маєте задуми, мрії, плани на майбутнє?

Планів у мене дуже багато! Так хочеться вивчити іноземну мову, отримати водійські права, купити автівку …  Читати книжки, вишити вишиванку для доньки … Вдало вийти заміж) А якщо серйозно, то планую продовжувати дарувати людям радість і розширити географію проведення свят. Не хочу розкривати всіх планів, але в мене їх величезна кількість …

 А тепер, пані Іро, секрети стрункості і молодості – в студію!  

Ділюсь охоче!:

  1. Підбори  – і мінус 10 кг;
  2. Вдало підібраний одяг – і струнка, як берізка! .
  3. Вдалий макіяж – мінус 10 років );
  4. Спорт! В моєму житті був фітнес, пілатес, спортзал. Зараз  займаюсь у залі Голд Жим);
  5. Здорове харчування. Тут є декілька речей, які мене спокушають – люблю солоденьке)
  6. Посмішка! Сміх- це обов’язково, кожного дня.

Дякую Вам! Нехай все справдится і доля сприяє Вам у цьому!

Розмову записала Терещенко Н. – голова художньої ради АртХабу “Вінграновський”

Loading

.