У Первомайську чоловік опинився на лаві підсудних через знущання над своєю матір’ю

Первомайською окружною прокуратурою в суді доведено провину раніше судимого 36 – річного жителя м. Первомайськ у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, встановлено, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї 69-річної матері. Так, 12 липня 2021 року за місцем їх спільного проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік в черговий раз вчинив суперечку з потерпілою, в ході якої словесно ображав, принижував, висловлювався нецензурною лайкою в сторону жінки, вимагав гроші на горілку та вигнав матір з квартири, тим самим викликав у останньої емоційну невпевненість та нездатність себе захистити та відчуття загрози своєму здоров’ю.
Крім того, кривдника тричі визнано винним Первомайським міскрайонним судом та постановами притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачені ч. 1 та ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, однак, пропри це, він продовжував вчиняти свої протиправні насильницькі дії.
Вироком Первомайського міськрайонного суду визнано винним чоловіка та призначено міру покарання у виді 1 року і 6 місяців позбавлення волі.

Loading

.