На Первомайщині чоловік зарізав суперника і продовжив розважатися з його подругою

За обґрунтованою підозрою у причетності до смерті людини затримано 33-річного мешканця Миколаївської області, вивчаються матеріали досудового розслідування, розпочатого за ознаками ч.1 ст.115 КК України.

До міліції Первомайського району зателефонували мешканці одного з сіл та повідомили, що біля паркану домоволодіння їх сусіда на землі лежить закривавлений чоловік й не подає ознак життя.

Експерт, оглянувши тіло, виявив кілька ножових поранень грудної клітини та спини. Для встановлення остаточної причини смерті померлого направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Як з’ясувалось, потерпілий – давній знайомий власника домоволодіння, і пізно вночі він разом із своєю подругою завітали до 33-річного господаря. Той сам не так давно повернувся із гостей, був на підпитку, тож радо прийняв подружжю, які принесли із собою спиртні напої.

Із слів зловмисника, через певний час, коли жінка вийшла з будинку «припудрити носика», між чоловіками виникла сварка. Гостю не сподобався той великий обсяг уваги, який приділявся домовласником його другій половинці, на що господар відповів досить брутально. Розлютившись, 31-річний чоловік, схопивши кухонний ніж, вдарив ним свого опонента, попавши в руку, після чого домовласник перехопив зброю у гостя та наніс йому удар в грудну клітину.

Поранений почав намагатися втекти з кімнати, але господар наздогнав його та біля вхідних дверей ще раз вдарив його ножем, цього разу у спину. 33-річний чоловік не став далі переслідувати гостя, який вибіг на двір, «переможцем» повернувшись до столу.

Застілля домовласника із жінкою, що невдовзі повернулася до будинку, продовжувалось до ранку, при цьому дівчину не засмучувало те, що нібито за власним бажанням її хлопець пішов додому.

Розбудили «товаришів» правоохоронці, які приїхали за викликом сусідів.

Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, запобіжний захід обирається. Триває слідство.

Loading

.