У Первомайську розшукали 13-річного втікача

Сьогодні вночі до поліції звернулася 35-річна місцева мешканка із повідомлення про те, що її 13-річний син декілька годин тому, після сімейної сварки, пішов із дому і його місцезнаходження невідоме, а мобільний вимкнений.

На розшук безвісти зниклого підлітка були орієнтовані екіпажі відділу реагування патрульної поліції, інспектори ювенальники та оперативники Первомайського районного відділу поліції.

Пошуки зниклого юнака тривали декілька годин. Екіпаж патрульних поліцейських знайшов хлопця на одній із вулиць міста, коли він йшов до свого товариша на ночівлю. Як з’ясували правоохоронці, увесь час відсутності вдома підліток розважався зі своїми приятелями, протиправних дій відносно нього вчинено не було.

Неповнолітнього повернули батькам, відносно яких інспектори-ювенальники склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» та провели з ними профілактичну бесіду щодо недопущення подібного у майбутньому.

Правоохоронці звертаються до громадян: шановні дорослі, пильнуйте своїх дітей, знаходьте компроміс під час їхнього виховання та спілкування з ними, будьте постійно з ними на зв’язку. У разі зникнення дитини, не зволікайте, одразу телефонуйте 102!.

 

Loading

.