Зеленський і юридичні каліки

Рішенням Касаційного адмінсуду у складі Верховного Суду визнано протиправним та скасовано указ президента «щодо звільнення  Тупицького».

По-іншому й бути не могло, тому що «рєшали» з оточення Зеленського, які називають себе юристами, обгрунтували указ посиланням на п.17 частини першої статті 106 Конституції України.

        Тобто спробували «підтягнути» досить чітко визначені СПЕЦІАЛЬНі повноваження президента щодо здійснення керівництва у сфері безпеки й оборони для вирішення питання звільнення голови КСУ.

       Кажучи по-вуличному — схитрожопили. Юридичного розуму не мають, належно тлумачити Конституцію не вміють, тому припинити зло відповідно до закону не можуть.

        А наводити порядок, якщо у президента вже піднялася рука це робити, треба юридично грамотно. Для відсторонення від виконання службових обов’язків і припинення повноважень судей що КСУ, що Верховного Суду підстав є більш ніж достатньо. Їх можна і треба притягувати до відповідальності навіть не поодинці, а пачками. Тому що ці суди з більшістю їхніх судей — два чоботи пара, саме  їх системно-протиправна діяльність породила і продовжує ширити весь той тотальний «безпредєл», який нищить Україну вже чверть віку. І це дійсно є реальною загрозою державному суверенітету, національній безпеці України, це постійне вандально-грубе порушення Конституції, а щодо прав людини і громадянина й говорити нічого — вони цими судами просто помножені на нуль.

        Повноважень у Президента України для такого наведення порядку цілком достатньо. Тільки це не спеціальні повноваження, встановлені статею 106 КУ, а повноваження ЗАГАЛЬНІ, встановлені статтею 102 Конституції. Президент України як глава держави і гарант державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина не те що має право — він зобов‘язаний громити все і всіх, що нищить країну.

      Замість цього Зеленський з подачі своїх юридично безграмотних «юристів» стріляє з рогатки по горобцях. Але попадає собі в лоба, тому що його юридична команда — це третій чобіт до тієї пари, про яку сказано вище. Вона дотримується того ж самого  завідомо неналежного тлумачення Конституції, що і КСУ та ВС, яке було свідомо, із злочинними цілями впроваджене узурпаторами влади ще в середині 90-х.

          Це не дрібниці. Крок за кроком горе-юристи ведуть Зеленського до краху.

Loading

.