У Первомайську підлітків, у яких проблеми із законом, привели до музею (ФОТО)

В рамках святкування Дня захисту дітей в місті Первомайську відбулася екскурсія з представником районного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, інспектора ювенальної превенції і підлітків з неблагополучних дітей.

Під час оглядової екскурсії, діти уважно слухали розповідь екскурсовода. Підлітки познайомилися з археологічними знахідками, історичним минулим Первомайщини, а також особливостями природи рідного краю.

Науковий співробітник музею розповів не тільки в минулому, але і про сьогодення нашого краю. Діти мали можливість відвідати окремі експозиції – «Історія козацтва» і «Воїни АТО».

Деякі з учасників екскурсії зізналися, що не знають історію рідного краю і тому були дуже уважні, коли екскурсовод розповідав про створення міста і його відродженні після Другої Світової Війни, пише mk.news

За словами інспектора ювенальної превенції, екскурсія несла патріотично – виховний і пізнавальний характер, щоб тим самим наповнити серця дітей почуттям любові і поваги до рідного краю.

Loading

.