У Первомайську відкрили мотосезон 2021 року (ФОТО)

«Ричання» байків, дим та швидкість. 16 травня на головній площі Первомайська відбулось відкриття мотосезону 2021 року. Так, протягом години, з 15-ї до 16-00, на центральній площі міста збиралися прихильники мотоспорту.
Багато хто приїхав на своїх двоколісних конях. Мотоспільнота Первомайська дуже дружня і майже всі одне одного знають, допомагають у ремонтах “коней”, а також підбирають для новачків у цій сфері транспорт і дають цінні поради для розвитку в мотоспорті і реалізації себе як “байкера”.

Загалом на головній площі Первомайська зібралось близько двох десятків мотоциклістів. Перехожі мали можливість сфотографуватися на фоні “байків”.

«Тут такі різні люди, які, мабуть, у звичайному житті ніколи б не пересіклися. Тут усі, починаючи від підприємців і до лікарів. Єдине, що нас об’єднує, – це мотоцикл. Я катаюся близько 5 років, і це не просто хобі. Наразі я проживаю не у місті, та стараюся приїжджати сюди на такі з’їзди. Мене тут чекають тільки родичі і ці хлопці, з якими ми проводимо час не тільки на катаннях», – поділився із журналістами MK учасник заїзду Валентин.

«Нас приблизно 30 людей. Катаємося на “спортах” і “стрітах”. Дівчата серед нас є, – жартує байкер Іван. – Найбільше нас об’єднує швидкість на таких зустрічах”.

Вікова категорія байкерів у Первомайську дуже різна – від 19 до 60 років.
Після зібрання відбувся символічний проїзд “бацкерів” вулицями міста.

 

Loading

.