У Первомайську на заміну ДАІ прийдуть спецпризначенці

На Первомайщині працює спільний наряд патрульної служби по забезпеченню охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху
З 02.07.2015 року до особливого розпорядження на території м. Первомайська та Первомайського району будуть працювати співробітники спецзагону особливого призначення ДАІ МВС України «Кобра» та БПСОП «Миротворець» ГУМВС України в м. Києві, які будуть спільно з співробітниками Первомайського міськвідділу міліції нести службу по забезпеченню охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху.
Згідно наказу міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та наказу УМВС України в Миколаївській області «Про створення патрульних нарядів міліції по забезпеченню охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху на території Миколаївській області», у зв’язку з реорганізацією підрозділу УДАЇ УМВС України Миколаївській області було створено спільні наряди патрульної служби міліції по забезпеченню охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху з числа співробітників спеціальних загонів особливого призначення. 
Первомайський МВ УМВС України в Миколаївській області

IMG_1297

Loading

.