На Первомайщині «онук» ошукав пенсіонерку

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який, видаючи себе за онука, заволодів грошима мешканки м. Первомайська. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі.
До чергової частини Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області звернулась 76-річна місцева мешканка із заявою про те, що невідомий чоловік, зловживаючи довірою, заволодів її грошима.
Заявниця розповіла правоохоронцям, що до неї зателефонував нібито онук, який повідомив, що потрапив у халепу та знаходиться в міському відділі міліції. Для вирішити питання про звільнення його від кримінальної відповідальності, попросив бабусю перерахувати на вказаний банківській рахунок дві тисячі гривень. Пізніше, подзвонивши до онука, старенька зрозуміла, що стала жертвою шахраїв. 
Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. 
Первомайський МВ УМВС України в Миколаївській облас

Loading

.