Маленькому первомайчанину Саші Тішкову потрібна допомога небайдужих (ФОТО)

З 23 березня 2021 року по 02 квітня 2021 року Тішков Олександр разом з добровольцем Вікторією перебували в лікарні «Мотол» (Чехія). В лікарні Сашка було проліковано від інфекції, проведено операцію по встановленню другого стенту та лазерні процедури на верхніх кінцівках.

Маленькому первомайчанину Саші Тішкову дуже потрібна наша допомога! Більшість мешканців нашого міста пам’ятають історію Сашка, який п’ять років тому отримав 85% опіків тіла від удару струмом у 27 тисяч вольт. Хлопчик дивом залишився живим.

Мати хлопчика зникла чи не одразу після трагедії, а батька позбавили батьківських прав. Хлопчик опинився наодинці із болем та недугами у лікарні. Тривали операції з пересадки шкіри, з відновлення функціоналу опечених кінцівок. Сашко не втрачає бадьорості, сподівається на краще.

02 квітня Сашко повернувся додому з Чехії та чекає на виклик по встановленню третього стенту.

Лікування триває, попереду операція по закриттю трахеостоми та багато інших операцій по пластиці тіла. Ці заходи потребують немалих коштів. Управління у справах дітей Первомайської міської ради направило лист на міського голову про розгляд можливості виділення коштів з місцевого бюджету на лікування та подальші операції дитини-інваліда.
Первомайська спеціальна ЗОШ-І, до якої влаштований Сашко, готує документи на Миколаївську обласну раду по виділенню грошової допомоги на лікування статусної дитини.
Але цього недостятньо. Тому усіх небайдужих до долі Олександра Тішкова просять долучитися до збору коштів на лікування та реабілітацію дитини.
Кошти можна перерахувати на рахунок опікуна Тетяни Іванівни Кривої рах. № 5168 7559 0685 9117.

Loading

.