Єдині на всю Україну конституційні місцеві вибори успішно завершилися

24 листопада 2020 року голова сільської територіальної виборчої комісії села Чаусово-2 Первомайського району Миколаївської області Світлана Криворученко скликала і провела першу сесію Чаусянської сільради, новообрані депутати та сільський голова набули повноважень і приступили до їх виконання.

 «Головною відмінністю Чаусянських виборів 25 жовтня 2020 року від псевдо-виборів, проведених у цей день Центральною виборчою комісією є те, що вибори у Чаусово-2 повністю відповідають Конституції України, тобто є конституційними, тоді коли всі «офіційні» вибори є злочином проти народу» — стверджує обраний односельчанами Чаусянський сільський голова Аркадій Корнацький.

«Члени Центральної виборчої комісії у змові з низкою інших можновладців грубо і явно порушили імперативні приписи Конституції України та Постанови Верховної Ради України від 15 липня 2020 року N795-IX щодо призначення і проведення по всій території держави 25 жовтня 2020 року чергових місцевих виборів, натомість призначивши і провівши фейкові «перші вибори» фіктивних «об‘єднаних громад» і так само фіктивних «нових» районів.

Внаслідок цієї грандіозної афери протиправно ліквідується близько семи тисяч сільрад, на 98% території України, яку складають села і території сільрад, знищується народовладдя. Це повалення конституційного ладу, узурпація влади і державна зрада. Сільська громада Чаусово-2 виступила проти цих злочинів можновладців, вирішила зберегти сільраду і провела законні чергові вибори.

Тепер будемо далі боротися за дотримання конституційних прав селян і збереження села. На боці високостатусних злочинців всі органи влади, перш за все поліція, яка вже зараз творить свавілля, незаконно переслідуючи учасників законних виборів, фальсифікуючи завідомо безпідставні кримінальні провадження.  Але правда за нами, і ми переможемо» — додав А. Корнацький.

 

Loading

.