Щоб саджати весною, заяви треба подавати зараз

«День тиші» почався з гарної новини — Державне бюро розслідувань відкрило «гарячу лінію» для прийому повідомлень про виборчі правопорушення з боку підслідних йому осіб. У тому числі членів ЦВК, поліцейських та багатьох інших можновладців. 

Оскільки такі правопорушення, а точніше сказати злочини, причому тяжкі й особливо тяжкі злочини проти виборчих та інших політичних прав громадян, можновладці вже вчиняють і безумовно продовжать вчиняти в день виборів, порадуємо ДБР обгрунтованими повідомленнями-заявами.

Заяву про вчинення Президентом України В.Зеленським, керівниками Верховної Ради, Кабміну України у змові із сотнями народних депутатів України та членами ЦВК, тобто у складі організованого злочинного угрупування, особливо тяжких злочинів із повалення конституційного ладу України та державної зради, має підстави подати кожен селянин, за місцем проживання якого внаслідок непроведення конституційних чергових виборів ліквідується сільрада.

Тож захистимо конституційний лад держави, народовладдя, збережемо сільські ради і врятуємо українське село. Це цілком реально, і так буде.

А злочинців посадимо. Весна прийде скоро, не забариться ))

Loading

.