Аркадій Корнацький: Міжнародні спостерігачі вперше почули правду про українські «реформи» і «вибори»

Нагадаю, що єдині на всю країну законні — чергові — вибори депутатів сільської Ради і сільського голови відбудуться 25 жовтня у селі Чаусово-2 Первомайського району Миколаївської області.

Всі так звані перші місцеві вибори Рад фейкових «нових громад» є антиконституційними і не повинні визнаватися легітимними.

Я повідомив про це міжнародним спостерігачам, зареєстрованим Центральною виборчою комісією для моніторингу виборчого процесу. Мав півторагодинне спілкування по скайпу з представниками Європейської мережі організацій з моніторингу виборів (ENEMO).

Розказав про дике «законотворче» свавілля, що твориться в Україні, про те, що один за одним приймаються явно неконституційні і тому недійсні, мертві закони, які не мають юридичної сили і не підлягають виконанню. В тому числі у сфері виборчого законодавства.

Як і очікував, все почуте стало для зарубіжних спостерігачів громом серед ясного неба.

Вони і гадки не мають, що так звана українська політична еліта, а насправді професійні злодюги й шахраї роками і десятиліттями дурять Європу і Америку, іменуючи свої злочини «реформами».

Для іноземних політиків якщо гарна назва — то відповідно і гарний зміст, а потім відповідно гарні справи. Їм і в голову не приходить, що в Україні назва закону або програми може бути якою завгодно гарною, а їх зміст і дії діаметрально протилежними, навіть злочинними.

Хвилин з п‘ятнадцять довелося пояснювати, що розхвалена на всю Європу і Америку «реформа децентралізації» є цинічним обманом, насправді це жорстка центрацізація, фактично узурпація влади .

Що «добровільне об‘єднання громад» насправді є виключно примусовим, від самого початку проводиться з грубим і явним порушенням засадничих конституційних прав селян, а разом ці «реформи» цілеспрямовано здійснюються за вказівками з-за кордонів з метою повалення конституцїйного ладу України, і ведуть до неминучого і швидкого кінця української державності та страшних соціально-економічних потрясінь.

Розказав про репресії проти членів територіальної виборчої комісії нашого села, розгорнуті поліцією за вказівками «зверху» з метою перешкодити виконанню ними обов’язків членів СТВК, змусити їх припинити виборчу кампінію.

Впевнений, іноземці від почутого у шоці й не скоро відійдуть. А все тому, що роками чують від української політичної бандоти та із повністю залежних від неї медіа суцільну і цинічну брехню про все, що відбувається в Україні. Вони дезорієнтовані на сто відсотків.

По нашій розмові напишуть звіт, я до нього додаю вагон документів щодо виборчих та інших злочинів можновладців. Чергові вибори у Чаусово-2 тепер у полі зору міжнародної місії.

Loading

.