“Змініть графік відключення води” – звернення жителів до первомайських депутатів (Первомайск Инфо)

На черговій сесії первомайської міськради до депутатів звернулася жителька вулиці Кам’яномостівська. Галина Петренко разом з іншими людьми зібрала близько двохсот підписів під зверненням на ім’я міського голови з проханням вирішити проблему з водопостачанням мікрорайону:
– Я розумію, якщо відключають воду, то це певні проблеми нашого міста. Не просто так її відключають. Але, хотілося б, щоб був змінений графік постачання води Це дуже велика проблема для жителів міста. Йде літо. У всіх діти. Не можна так жити. Я хотіла б вас попросити, будь ласка змініть цей графік.


Вже майже 2 місяці жителі мікрорайону Коротченка та прилеглих потерпають без води в найбільш затребуваний час – зранку та ввечері. Особливо не вистачає води у вечірній час, адже дорогоцінна рідина з’являється лише після 22 години. Обіцянки директора водоканалу встановити автономні генератори або домовитися з новим керівництвом обленерго залишилися невиконаними. Між тим борг в розмірі близько 4 млн. грн.. продовжує накопичуватись, проінформувала мер Людмила Дромашко:
– У березні місяці сплачено, я щойно отримала довідку, сплачено 176 тисяч гривень за електроенергію. І 241 тисяча підприємству винні за пільги та субсидії. Вони нажаль не надходять з державного бюджету
На благання Галини Петренко депутати розвели руками – з обленерго розрахуватися нічим. Все що змогли – це проголосувати за звернення до кабінету міністрів з проханням допомогти вирішити проблемну ситуацію.

Loading

.